Resol, dé afvalspecialist tot uw dienst!

Waar naartoe met uw afval? Dat is vandaag ook voor u een belangrijke vraag! Met onze tonnen expertise biedt Resol u het perfecte afvalantwoord. Of u nu een bedrijf, organisatie, overheidsinstelling of particulier bent. Als puur Belgische onderneming met meer dan 35 jaar ervaring in de milieusector is elke afvalstroom bij ons in uitstekende handen. Professioneel ten top, superklantgericht en regionaal onklopbaar.

Zoveel meer dan afvalverwerking

Heeft u afval van huishoudelijke, industriële of medische oorsprong, niet-gevaarlijke of bijzondere afvalstoffen? Resol weet er deskundig raad en daad mee. Naast afvalverwerking is Resol ook gespecialiseerd in algemene milieuzorg en recyclage. Van het inzamelen, vervoeren en overslaan tot het sorteren en verwerken van recyclagegoederen en afvalstoffen.

Er was eens... Resol

Bij Resol geloven we in totaalservice én zijn we pas tevreden als u als klant totaal tevreden bent. Tot in het kleinste detail. En daarvoor steken we elke dag met plezier onze handen uit de mouwen.

Bekijk meer
we are resol
we are resol

Resol: onze garanties en waarden voor uw beste afvalservice

Benieuwd hoe we voor u de beste afvalinzameling en -verwerking verzekeren?

Oog voor milieu en duurzaamheid

Respect voor de natuur staat bij ons centraal. We voldoen aan alle wettelijke bepalingen, volgen nauwgezet de evoluties in de milieu- en afvalsector en zoeken steeds naar ecologische en duurzame oplossingen.

Gedreven door uitmuntende service

U kunt op ons rekenen, punt. Afspraken zijn dan ook heilig. We streven met onze gepersonaliseerde dienstverlening en flexibele aanpak naar maximale klantentevredenheid en geloven in ‘samen sterk’.

Inzet op veiligheid

Veiligheid is van levensbelang in onze sector. Wij staan in voor de veiligheid van onze medewerkers én voor de veiligheid van onze omgeving.

Vertrouwen als basis

Wederzijds vertrouwen, integriteit en persoonlijke betrouwbaarheid zit in ons DNA. Dit is de basis voor een duurzame relatie met al onze stakeholders.

Kwaliteit als troef

Altijd beter doen, dat is onze leidraad. Met een vooruitstrevende visie, doordachte structuur en gemotiveerd team staan we steeds voor u klaar. Voor elk aspect van onze werking gaan we voor de hoogste kwaliteit.

Focus op welzijn

Wij streven naar een veilige en gezonde werkomgeving waarin onze werknemers zich goed voelen. Door opleidingen kunnen ze zich blijven ontplooien. Binnen Resol heerst een familiale werksfeer waardoor onze werknemers zich betrokken voelen en in hun dagdagelijkse prestaties onze normen, waarden en missie mee uitdragen.

Resol vrachtwagen