Wij zijn Resol!

Resol nv is een dynamische onderneming met een zeer ruime expertise in de milieusector. Resol nv is een Belgische onderneming die professionalisme aan een klantgerichte regionale benadering koppelt. We blijven waakzaam voor ontwikkelingen in de diverse marktsegmenten van de afvalsector. Hierbij richten wij ons zowel naar particulieren, kmo's als industriële ondernemingen en publieke klanten. Wij leveren een totaalpakket en zijn gezond ambitieus. Onze groei is duurzaam en gebaseerd op waardering voor het milieu, onze klanten en onze medewerkers. Ethische uitgangspunten en normen staan centraal in onze aanpak.

Bekijk meer
we are resol
we are resol

Resol nv heeft een aantal waarden vastgelegd die het respecteert bij het uitvoeren van zijn activiteiten.

Veiligheid

Dit is levensbelangrijk in onze sector. Wij staan in voor de veiligheid van onze medewerkers alsook voor de veiligheid van de omgeving.

Milieu

Wij beperken de impact van onze activiteiten op de omgeving. Wij spannen ons in voor het realiseren van duurzame gemeenschappelijke milieudoelstellingen.

Kwaliteit

Wij streven naar een grote klantentevredenheid door een duurzame samenwerking die borg staat voor de creatie van toegevoegde waarde op het afvalbeheer van onze klanten.

Vertrouwen

De basis is het wederzijds vertrouwen, persoonlijke betrouwbaarheid en integriteit. Dit zijn de vereisten voor een duurzame relatie met al onze stakeholders.

Passie voor uitmuntendheid

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Wij streven naar een ondubbelzinnige uitmuntendheid in alle aspecten van de onderneming. Een gepersonaliseerde dienstverlening betekent "samen sterk".

Welzijn

De werkomgeving binnen de onderneming is een veilige en gezonde werkomgeving waarbij de werknemers zich goed kunnen voelen en door opleiding zich ook kunnen blijven ontwikkelen. Door de creatie van een familiale werksfeer creëren wij een betrokkenheid bij de werknemers zodoende dat zij bij hun dagdagelijkse prestaties mee de normen, waarden en missie uitdragen in hun dienstverlening naar de opdrachtgever.

Resol vrachtwagen